http://www.apssprojectesolidari.es/

TOCA UN BLUES PEL SÀHARA

DIARI ARA.

NOMÉS HI FALTES TU !!!!!!

NOVETATS!!!!!

XAVIER SORANELLS

http://www.apssmusicadeldesierto.es/326853459

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4406331

PEP POBLET & NITO FIGUERAS

apssprojectesolidari.es https://www.facebook.com/groups/50770378055/?fref=ts

HAMMADA BLUES/PROJECTE TOCA UN BLUES PEL SÀHARA.

Publicado el 15/03/2013 HAMMADA BLUES (música JM BAULE lletra XAVIER RIVERO) TOCA UN BLUES PEL SÀHARA és un projecte de L´APSS, que té com a objectiu organitzar un concert solidari amb músics de diferents disciplines i fusionar-les amb la música sahrauí. No serà fàcil, però ja hem començat a treballar en aquesta direcció. La primera aportació la farà JM.BAULE, reconegut músic, cantautor i un dylaniano destacat, donat que ha interpretat i traduït bona part de l'Obra de Bob Dylan. Té força música enregistrada i ha assumit el repte de posar música al poema HAMMADA BLUES d'en Xavier Rivero, escriptor, poeta i col·laborador de L´APSS. Tots els recursos que es puguin obtenir d'aquesta iniciativa aniran destinats a la lluita contra la diabetis en els camps de refugiats sahrauis, a la Hammada algeriana. Esperem que la nostra idea vagi creixent i que siguin més els artistes que vulguin formar part d'aquest projecte. Gràcies amics!

Concert a L'Estany

Local de Luz de Gas.

PODEU VENIR A L'ESTELÀNIA / CANET A TREURE LES ENTRADES PER AL: CONCERT SOLIDARI DEL 13 D'OCTUBRE A "LUZ DE GAS".

A més, a tota la gent solidària demanar-vos que publiqueu aquest anunci al vostre Face per fer la màxima difusió, és per una bona causa... Al poble sahrauí igual que a nosaltres, ens neguen el dret a votar, amb la diferència que ells no estan a la seva terra, estan refugiats en els campaments de Tindouf (Algèria). AJUDA'NS / AJUDA'LS.

El jueves 20 de marzo le tocaba el turno en el Auditorio de Barcelona. En el marco del Festival BarnaSants, la Sala Tete Montoliu esperaba llena la aparición de Amadeu Casas y los grandes músicos que le acompañaban : Txell Sust (voz ) , Matías Míguez ( bajo eléctrico ) , Raúl del Moral (guitarra y voz ) y Salvador Toscano ( batería). Una banda formada por amigos que enseguida se interesaron por el proyecto y quisieron participar, como el mismo Amadeu nos hacía saber. El resultado era de esperar, unos músicos totalmente integrados en el escenario, contentos y emocionados con la obra que representaban. Los invitados tampoco faltaron, más amigos que no querían perderse el espectáculo. Incluso los más jóvenes de la familia tenían lugar en el escenario. En formato contrabandista daban el punto final al “Himne dels Contrabandistes” Maria Casas y Erxart Casas, mientras que Gerard Llargués nos hacía una introducción en modo ” Beat Box “ antes de que Quico Pi de la Serra apareciera al final de la noche para conducirnos a través de la “Tramuntana epigramàtica”. La noche dio para mucho, se leyeron versos del poeta y conocimos historias de las brujas de Llers, hechizos, viajamos por los rincones del Empordà, notamos el soplo de la tramontana en la propia piel, conocimos la oración del “Crist de la Tramuntana”, escrita incluso en el epitafio del propio Fages, entre muchas otras historias… Al final de la noche, un Amadeu Casas visiblemente emocionado agradecía a un auditorio entregado su presencia en una noche muy especial para él. El público, muy satisfecho, se reunía en la salida para comprar el CD y felicitar al autor . ¡Muchas gracias Amadeu por regalarnos una gran noche y hacer hacernos llegar este gran tesoro literario del Empordà!!! “Jo no sé viure sense amor; si un amor fuig n’arriba un altre. És un neguit que es torna esglai, és un esglai que es fa paraula i la paraula vol ser carn. I el desamor fuig com la flaire. No hi ha goig com cavalcar per un bes de l’estimada, ara que la nit és breu i un estel apunta l’alba. Sóc faroner de les Medes on viuríem tu i jo sols; al dematí cols i bledes i a la nit bledes i cols.” (Cançó Breu) Dra. Blues (Laura Novensà)

ESPOT HAMMADA BLUES/PROJECTE TOCA UN BLUES PEL SÀHARA.

ERNEST VILCHES RULL: GUITARRA DE RITME I TIMBAL CARLES PORTA: PANDERETA J.M.BAULE: VEU, BACKING VOCALS, GUITARRA ORIENTAL, GUITARRA ELÈCTRICA (SLIDE), BAIX, FLAUTA D'ENCANTAR SERPS, TIMBAL, I SAMPLER DE DONES SAHRAUÍS

presentación CONCIERTO APSS.

HIJOS DE LAS NUBES

Leo Candyman/Steve Roberts.

STEVE ROBERTS LIVE. 2013.

http://www.youtube.com/user/peppoblet

MANDELA

miguel 30.08.2013 19:48

HOLA ERNEST quetal estamos ace algun tiempo me ibas a mandar algunas cosas de la asociacion que tienes se que tendras mucho trabajo y me imagino que no pararas

ERNI 09.04.2013 17:03

TOTS ELS CARTELLS ESTAN A LA VENDA. ELS ORIGINALS 150 €.

josefina vilches rull 13.03.2013 16:30

endavant ¡¡¡¡

Comentarios

20.09 | 13:22

Gracias, Ernesto. me gustaria tener mas info, porque nos vanos meternos e...

20.09 | 13:16

Seguimos con el proyecto.

20.09 | 10:16

Hola, soy de una ONG IT,tengo un depliant de vuestra asociacio...

13.09 | 10:16

Hola, cuantas melfas hay y cuanto miden? Gracias